Oferte Cazare Tulcea In Delta Dunarii

Poti vizita zona Baclanesti Nebunul, unde te poti opri sa degusti borsul pescaresc la una din colibele pescarilor (3-4 h). De asemenea, poti ajunge in Inima Deltei, Crisan – Mila 23 (excursie de 5-6 h) sau poti vizita Letea si Sulina intr-o excursie de o zi. Daca tot ajungi in Tulcea, rezerva-ti macar 2 nopti de cazare. Cazare ieftina Tulcea – sunt hoteluri si pensiuni care ofera cazare ieftina. Aveti varianta sa va cazati in oras sau pe faleza de unde veti admira toata forfota din portul Tulcea. De aici trebuie sa mergi intr-o excursie in Delta Dunarii, dar si sa vizitezi principalele obiective turistice atat din oras, cat si din apropiere. Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii, cel mai mare acvariu din S-E Europei, manastirile din nordul Dobrogei – Saon, Celic Dere, Cocos sau cetetea Enisala sunt numai cateva dintre principalele atractii turistice ale zonei. In plus, de la Monumentul Independentei, puteti avea cea mai frumoasa priveliste asupra orasului si Dunarii. Ofertele de cazare ieftina govora la pensiuni Tulcea Delta Dunarii sunt diverse. Sunt hoteluri si pensiuni in Tulcea de 4 stele, situate pe malul Dunarii. Sunt pensiuni in oras de 2 sau 3 margarete.

Hotel Bucuresti Gara De Nord - 1Tulcea: orasul de la Portile Deltei! Tulcea este unul din cele trei orase construite pe 7 coline, alaturi de Roma si Iasi. Cu versantii aranjati in forma de amfiteatru, cu deschidere la Dunare, este principala poarta de acces catre Delta Dunarii. Pentru cele mai frumoase excursii Delta Dunarii din Tulcea – consultati oferta. In apropierea orasului Tulcea, fluviul Dunarea se desparte in cele trei brate: Chilia (in amonte de portul Tulcea), Sulina si Sfantu Gheorghe (in aval), care formeaza spectaculoasa zona Delta Dunarii. Cazarea in Tulcea este recomandata celor care doresc sa faca o excursie de o zi sau de o jumatate de zi in Inima Deltei. Astfel, isi vor face o idee despre aceasta zona si se vor convinge ca Delta merita vizitata si descoperita. Pentru a o putea cunoaste, este nevoie de minimum trei zile. Dupa care vei spune: Mai Vreau si… Din Tulcea poti face excursii in Delta Dunarii pe Canalul 36 si in zona Sontea – Lac Cotete pentru a admira coloniile de cormarani (excursie de 2-3 h).

Sã aveți câteva ore de liniște pentru familie sã vã odihniți sau relaxati în curte? Vă așteptăm cu mult drag pentru a petrece clipe pline de relaxare și distracție! Acceptam Card De Vacanta si Eliberam Factura ! Pensiunea Soare si Luna este situata in statiunea Praid , in centrul localității si la 800 metri de Salina Praid. In apropiere ( 50 m ) este un magazin si o pizzarie. Pensiunea Agnes din Borsec va invita sa petreceti un sejur minunat intr-o vila construita in anii 1930 si renovata recent. Va punem la dispozitie 4 camere moderne, fiecare cu baie proprie. Coordonate GPS: 46.45380 ; 25.41395 Se asigură doar cazare! Dispune de 5 camere cu baie proprie, sală de mese, bucătărie și curte cu foișor. Pentru rezervari va rugam ne contactati doar telefonic! Casa Gabi se afla intro zona ultracentrala, vis-a-vis de hotelul Ursu Negru. Este un loc linistit, parcare in curte. Pensiunea Chris este situata in localitatea Borsec ,judetul Harghita Strada Cerbului nr 1 ,la 20 de metri de drumul principal.

Va așteptăm cu drag. Praid, o mica localitate situata in centrul tarii este totodata o linistita statiune care asteapta cu drag vizita turistilor si a tuturor dornici sa-se recreeze aici. Acceptam tichete de vacanta! Rezervarile prin telefon se fac numai intre orele 8-18 ! Aceasta casa este ideala pentru un sejur la munte unde puteti avea parte de liniste si relaxare cu familia sau prietenii. Pensiunea Kelemen este situata in Praid intr-o zona linistita, inconjurat de padure locul ideal unde va puteti relaxa impreuna cu familia. Vila dispune de 5 camere dotate cu baie, tv si incalzire centrala. Nu putem accepta vouchere. Situată în stațiunea Sovata la aproximativ 15 min. De mers pe jos fată de Lacul Ursu. Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv, pat matrimonial, sifonier. Nu se emite factura. Pensiunea Anna este situata in statiunea Sovata, aproape de lacul Ursu, intr-un loc pitoresc inconjurat de paduri. Capacitate totală: 52 locuri in 13 Studio. Pensiunea Colt de Rai din Borsec va invita sa petreceti un sejur minunat intr-o vila construita in anul 2021 Va punem la dispozitie 5 camere moderne si un apartament, fiecare cu baie proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.